Att bygga en stol av plastavfall #10

Det här är ett urval av prototyper i skala 1:10. Jag behövde få ur mig många olika former och få en uppfattning om i vilken riktning jag ville gå. Vissa omgångar av prototypande gjorde jag kartongbitar skalenligt till de plastpaneler jag köpt och fått.

Jag gjorde en rad olika prototyper i skala 1:1 för att få upp något som jag kunde relatera till när jag CADade och låta andra provsitta och på så vis få konstruktiv feedback.

Här kan man se att jag höll skivmaterialet och täckplasten ifrån varandra och fortfarande funderade på om jag skulle inkludera rep eller inte.

Jag blir förvånad varje gång jag bygger något, får ihop det, lär mig på vägen och lyckas få upp någonting, få ur mig det. Förstå då, när objektet blivit till, idén av den framkallats till ett tredimensionellt ting, går det att se det, känna det, förstå det, sätta flaggan i marken och gå vidare med den i ryggen.